Quad sleep

De Quad sleep is een Pistesleep, Square, Easy of Dressage, in de mini (1,5 m) of eco (2 m) uitvoering waaraan een ander trekmechanisme is bevestigd. Het grote voordeel is dat je hetzelfde machine gebruikt zoals met een tractor, enkel het trekmechanisme is aangepast aan jouw voertuig.
Een auto, wiellader of quad, als het uitgerust is met een trekhaak is het mogelijk om een quad sleep te trekken.

Om het transport van en naar de piste te vereenvoudigen ontwikkelde Pistesleep aan aantal wielensystemen die de machine 'opheffen' van de bodem en het mogelijk maken om op andere ondergronden te rijden zonder te slepen.

Zo hebben we 2 manuele wielensystemen. Het eerste systeem is op basis van zijwielen die naar boven klikken of afneembaar zijn, aan jou de keuze. Het tweede systeem is een centraal manueel wielensysteem en is het allernieuwste systeem om in en uit de rijbak te rijden met quad, auto of wiellader.
Met één beweging til je de machine op en kantel je de wielen neer zodat de hele machine van de bodem af komt.

Het derde systeem is een hydraulische wielenset dat enkel mogelijk is op wiellader of quad. Bij dit wielensysteem is geen manuele kracht nodig en is de sleep in een mum van tijd kaar voor transport.

Heb je op dit moment al een machine en heb je interesse in een wielensysteem?
Dat kan!
Contacteer ons en wij bouwen dit systeem op jouw huidige machine.

Kortom, een quad versie is de oplossing voor iemand die (nog) geen tractor bezit. Want als je een quad versie hebt en toch een tractor aankoopt, kan je deze sleep bij ons laten ombouwen naar een tractor versie.

Foto'sTechnische info


Technische fiche:
  • in hoogte verstelbare dissel
  • hoefslagduwplaat aan beide zijden
  • in hoogte verstelbaar frame
  • navulbare drukrol of open rol
  • warm verzonken - gegalvaniseerd
  • wielensysteem - hydraulisch of manueel (op aanvraag)
Het is een eenvoudig bedienbare machine die perfect is voor een echte paardenliefhebber.