De QUAD sleper

 Centraal Manueel wielensysteem is onze allernieuwste product om in en uit de rijbak te rijden met quad , wiellader of auto.
Met één beweging til je als het ware de machine op , en kantelen de wielen neer zoadat de hele machine vanaf de bodem vrij komt.
Deze wielenset is centraalbediend en kan op zowel de Easy mini Eco 1.5M als de Esy Eco 2M geplaatst worden.
Zelfs op de reeds vroeger verkochte machines is deze verkrijgbaar

De Mini-Eco en de ECO worden tegenwoordig meer en meer genomen ipv de specifieke quadsleper. De Mini-Eco behoud de zeer goede eigenschappen van een standaardmachine met laag frame en stabiel chassy.  Hierop zijn dan de regelbare tanden gemonteerd , de navulbare rol is standaard waardoor men de machine zwaarder kan maken.  Als men later een tractor koopt kan deze machine omgebouwd worden door extra draaipunt. zo heeft men een volwaardige machine , die je maar één keer moet aankopen.
Met de extra al dan niet afneembare  wieltjes kan je perfect in en uit de rijbak kan rijden met Quad of eender welk trekkend voertuig.
Interesse.... vraag gerust info.


De Qaudsleep heeft geen hefarmen nodig en kan enkel getrokken worden door quad, kniklader, tractor of auto. We blijven verder werken op ons principe en geeft dan ook een perfect resultaat in uw piste. Elk ondereel is regelbaar en kan op neerdraaiende wielen naar binnen en buiten worden gereden. Deze sleper is de oplossing voor iedereen die geen tractor bezit!


Foto'sTechnische info

* Deze machine is 1.5M of 2M breed.
* Instelbare egalisatie balk.
* Instelbare lostrektanden.
* Aandrukrol.
* Neerlaatbare VOLLE wielen om vrij te rijden. Hydrailisch of handbediend.
* In hoogte verstelbare kogeldissel.
* Hoefslagkering is standaard.
* Volledig Gegalvaniseerd.